HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yeni Ev Hediyesi Ne Alınır?

31-01-2024 20:50
Yeni Ev Hediyesi Ne Alınır?

Yeni bir eve taşınmış dostunuzu ya da dünyaevine girmiş arkadaşlarınızı ziyaret etmek istiyorsanız sizi buraya alalım. Bunun için seçilecek envai çeşit ürün var ve bu kafanızı karıştırıyor olabilir. İster evin dekorasyonunu harekete geçirecek bir parça alabilir, ister evin eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Bu içerik, “Misafirliğe eli boş gitmem.” diyenler için, keyifli okumalar.

İlk Defa Birinin Evine Giderken Ne Hediye Alınır?

Yeni ev hediyesi için çok zengin bir seçim şansınız var. Vazodan hediye setlerine, kadehten meşrubat bardaklarına kadar geniş bir grup arasından seçim yaparken kendinize şunu sorun: Hediyeyi hangi amaçla alıyorsunuz? Yeni eve taşınmış yakınınızın ihtiyaçlarına binaen bir şeyler bakıyorsanız borcam, meşrubat bardağı, su seti, sürahi ve çerezlik gibi ürünlere bakabilirsiniz. 


Evine misafir olacağınız kişileri iyi tanıyor ve zevklerini biliyorsanız hediye seçmek bir tık daha kolaydır. Örneğin evin sahibi dekorasyondan ve marjinal stillerden hoşlanıyorsa mat renkli vazolar etkili bir seçim olabilir. Bunun yanına kuru lavanta demeti gibi çiçekler ekleyerek zarif bir seçim yapabilirsiniz. 


Yeni eve çıkan sevdiğiniz nostaljik öğelerden hoşlanıyorsa bu ambiyansı onun evine taşıyabilmek için bir önerimiz var: Mumlar! Evet, doğru seçilmiş bir mum, nostaljik gaz lambalarının verdiği esintiyi sunabilir. Çiçek deseninden düz beyaza, sarıdan mora, kokuludan sadeye birçok mum modeli var. Birini seçerek yakınınızın kapısını çalabilir ve ona yıllarca unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz. 

Yeni Evli Çifte Ne Hediye Alınır?

Yeni eve taşınmış arkadaşınıza ne alacağınızı artık üç aşağı beş yukarı biliyorsunuz. Peki bu arkadaşınız yeni evlenmişse? Endişelenmeyin, bunun için de birkaç tüyomuz var. Örneğin yeni evlilere ev hediyesi satın almak için en keyifli hediyelerden biri harfli kupalardır. Evine konuk olacağınız çiftin baş harflerini içeren kupaların yanı sıra mumlar da etkili bir seçenek. 


Mutluluğa yeni adım atmış arkadaşlarınızın romantik anlarına daha fazla heyecan katmak ister misiniz? O hâlde renkli mum ve kadehlerin gücünü kullanabilirsiniz. Elbette bu listeyi uzatabiliriz: Kırmızı meşrubat bardakları, zarafeti önceleyen masa örtüleri, romantizmi ve mutluluğu yansıtan kâseler, mis kokulu çiçekleri koymak için birbirinden şık vazolar…


Seçim noktasında dekoratiflik ve işlevselliği bir arada sunan ürünler de etkili olabilir. Örneğin yeni evlenen çiftiniz minimallikten ve doğallıktan hoşlanıyorsa beyaz mumun yanına ahşap altlık ile kombinasyon yapabilirsiniz. Aynı şekilde bu ahşap altlıkları kupa ve fincanların altlığı olarak da kombine edebilirsiniz. Seçim sizin.

Yeni Ev Hediye Önerileri 2024

Son dönemlerin en trend ürünlerinden biri de kahve kupaları. Günümüzde online işlerin artmasıyla birçok kişi evden çalışır oldu. Evine konuk olacağın arkadaşın bir de güne başlarken kahve içmeyi seven biriyse onun rengini taşıyan kupa bardak satın almayı düşünebilirsiniz. Hiç şüphesiz ki yeni ev hediye önerilerinin parlayan yıldızlarından biri de bardak setleri. Ev sahiplerini mutlu edecek desen, ikon ve sloganlara sahip bardaklar seçim için altın değerinde olabilir. 


Son olarak karar vermekte zorlananlar için şuraya yeni ev hediye önerileri 2024 listesini bırakıyoruz: 


- Renklerin ruhunu taşıyan kadeh setleri,
- Keyifli duygular uyandıran sloganlı meşrubat bardakları,
- Ev dekorasyonun kalbi vazolar,
- Nostaljik esintiler için duyuları uyandıran kokulu mumlar,
- Sevdiklerinizin her an yanında olmak için su setleri,
- Evdeki aile üyelerinin isimlerinin baş harfini taşıyan cam kupalar,
- Sunumdan hoşlanan yakını olanlar için karaf ve sürahi,
- Organik hayattan hoşlanan dostu olanlar için salata kâsesi,



Hepsi ve daha fazlası için Rakle’nin zengin ürün koleksiyonlarına göz gezdirebilir ve en unutulmaz hediyeyi siz alabilirsiniz.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.