HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sıcak Çikolata Eşliğinde İzleyebileceğiniz İçinizi Isıtacak 5 Yılbaşı Temalı Film

07-01-2024 23:01
Sıcak Çikolata Eşliğinde İzleyebileceğiniz İçinizi Isıtacak 5 Yılbaşı Temalı Film

Evde Yapabileceğiniz Pratik Sıcak Çikolata Tarifi

Kış kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Akşamları kanepede günün yorgunluğunu atarken bir taraftan sıcak çikolata yudumlamaya ne dersiniz? Hatta yılbaşı akşamında planınız battaniye ve sıcak çikolata eşliğinde film izlemek ise bu tarif tam size göre. İşte lezzetli bir sıcak çikolata için gereken malzemeler;


  • Noel ruhunu yansıtan yılbaşı temalı kupalar
  • Tercihe göre bitter veya sütlü çikolata (20 gram)
  • Damak zevkine göre 1 tatlı kaşığı toz şeker 
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 2,5 çay bardağı süt (250 ml)
  • Dondurma kreması (isteğe göre)


Malzemeleriniz hazır! Artık yapım aşamasına geçebilirsiniz;


  • Bir tencereye süt ve şekeri ekledikten sonra karıştırın. Daha sonra kakaoyu ekleyin ve karışım kaynayana kadar karıştırın. 
  • Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve sıcakken çikolatayı ekleyerek karıştırmaya devam edin.
  • Sıcak çikolatanız hazır! Kupalar da hazırsa sıcak çikolatayı servis için paylaştırabilirsiniz. 


Dumanı tüten sıcak çikolataların yanına bir dilim kek de ekleyebilirsiniz. Şimdi pijama giyme zamanı…


Aile ile İzlenecek 5 Yılbaşı Temalı Film

İşte geçmiş yıllara damga vurmuş neşe dolu yılbaşı içerikleri…


Kutup Ekspresi (2004)


Kutup Ekspresi, ailede herkesin kendine göre bir şeyler bulacağı bir animasyon filmi. Baş karakter ise “Hero Boy” olarak adlandırılan bir çocuk kahraman. Karakter, yılbaşı gecesi uykusundan uyanıp evin önüne gelen trene biniyor ve kendi iç dünyasındaki yolculuğa çıkıyor. 


The Christmas Chronicles (2018)


The Christmas Chronicles, iki kardeşin eski video kasetlerinde fark ettikleri bir ayrıntıyla Noel Baba’nın peşine düşmesini konu alıyor. İşlerin bir anda değişmesiyle kardeşlerin kendini ton ton Noel Baba ile amansız bir macera içinde bulduğunu görüyorsunuz.


The Christmas Chronicles 2 (2020)


Bu önerimiz geceye iki film sığdırmak isteyenler için. Birinci filmde gördüğünüz kardeşler, bu kez Noel Anne ile de tanışıyor. Unutmadan söyleyelim; ikinci filmde Noel Baba Türkiye’ye gidiyor. 


A Boy Called Christmas (2021)


Bu film, özellikle ailede küçük çocuklar varsa müthiş bir seçim olabilir. Başrol Nikolas, maceraya atılmak için kendi yoluna çıkan farklı bir çocuk. Elflerin köyü Elfhelm’e giden Nikolas, bu büyüleyici dünya ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. 


Home Alone (1990)


Belki hepimiz defalarca izledik ama itiraf etmek gerekirse Kevin’ın ailesinin Noel tatili için Fransa’ya giderken onu unutmasıyla ortaya çıkan keyifli serüven yeniden izlenmeye değer. 


Sevgili ile İzlenecek 5 Yılbaşı Temalı Film


İşte yılın en renkli zamanında sevgilinizle kanepede izleyebileceğiniz filmler…


Falling For Christmas (2022)


Film, Noel tatilinden hemen önce kayak kazası geçiren bir yeni varisi anlatıyor. Kaza nedeniyle hafıza kaybı yaşayan kadının bakımı ise bir pansiyon sahibi ve kızına düşüyor. 


Holidate (2020)


Yılbaşı akşamını daha keyifli hâle getirecek film, bayram günlerinden nefret eden Jackson ve Sloane’in sevgili rolü yaparken yakınlaşmalarını konu alıyor. 



A Christmas Tale (2008)


2008 Cannes 61. Festivali’ne özel ödül kazanan A Christmas Tale, tüm çocukları farklı yerlere yerleşen bir ailenin seneler sonraki bir Noel tatilinde buluşmasını konu alıyor. 


Last Christmas (2019)


Last Christmas, sevilen bir romantik komedi filmi. Elf olarak bir dükkânda çalışan Kate, umulmadık bir anda Tom ile tanışıyor ve yeni yılla birlikte heyecan verici bir aşka yelken açıyor. 


Four Christmases (2008)


Kate ve Brad, tatillere bayılan ve Noel’i egzotik yerlerde karşılamayı seven bir çift. Gittikleri yerlerde ailelerinden ve sorunlarından uzak kalan Brad ve Kate, tam da tatile gidecekken San Francisco havaalanına sıkışıp kalıyorlar. 


Herkese sevdikleriyle birlikte keyifli ve umut yolu bir yeni yıl dileriz. Mutlu yıllar!

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.