HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediyesi için Kişiselleştirilmiş Hediye Önerileri

31-01-2024 20:37
Sevgililer Günü Hediyesi için Kişiselleştirilmiş Hediye Önerileri

14 Şubat tarihinde öne çıkan iki insan grubu var: Birinci grup bu özel günü kutlamak isteyenler, ikinci grup ise istemeyenler. Köklü bir tarihe sahip olan bu günü kutlamak isteyenler arasındaysanız ve Sevgililer Günü hediyesi olarak ne alacağınızı düşünüyorsanız bu içerik size göre!

Sevgililer Günü için Ne Hediye Alınabilir?

Sevgililer Günü mevzubahis olduğunda birçok kişi için hediye arayışları özenle yürütülür. Normal zamanlarda da hediye alınsa da bu özel gün farklıdır ve alınan hediye partnere olan aşkın sembolüdür. Bu yüzdendir ki hediye arayışları günler öncesinden başlar. Siz de böyle bir durumdaysanız her şeyden önce alacağınız hediyenin sevdiğinizin duygularına hitap ettiğinden ve ona kendini özel hissettireceğinden emin olmalısınız. 


Sevgililer Günü hediyeleri arasında seçim yaparken bu hediyeyi kendinize değil sevgilinize aldığınızı kendinize hatırlatın. “Ben bunu çok severim.” diyerek aldığınız ürünün hayatınızdaki kişiyi de aynı oranda memnun etmesi gerekir. Örneğin siz kupa bardaklardan hoşlanıyor olabilirsiniz. Sevgilinizin sevdiği sloganın yazılı olduğu bir bardak gördüyseniz bunu tercih etmek size oldukça yardımcı olacaktır. Yani seçim yaparken sevgilinizin zevklerini ve hobilerini göz önüne alabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Hediye Önerileri 2024

Yapılan bir araştırma, kadınların üçte birinin hediye ile taçlandırmayan bir akşam yemeğinin “o kadar da romantik bulmadığını” ortaya koydu. Yine bir başka araştırma ise erkeklerin hediye konusunda aslında “sanıldığı kadar mütevazı olmadığını” söyledi. 


Bu noktada 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi ipuçları için hayatınızdaki insanı bir süre gözlemleyerek işe başlayabilirsiniz. Mutlaka nasıl bir hediye beklentisinde olduğu konusunda ipuçları görebilirsiniz. Bunun yanı sıra yılın trend hediyelerinden de yararlanabilirsiniz:


  • Hediye Setleri: Belki de en etkili hediyelerden biri olan setler, sevgilinizin birden fazla duygu hissetmesine yardımcı olacaktır. Hediye setleri, romantizmin yanı sıra işlevsellik sunarak sevgilinizin hayatını kolaylaştırır. 

  • Mum: Hayatınızdaki insan mum ambiyanslarından hoşlanıyorsa bu en ideal hediyelerden biri olabilir. Üstelik mum, kadın erkek fark etmeksizin her iki cins için de uygun bir hediye fikridir. 

  • Bardak: Cam veya seramik fark etmeksizin her tür kupa bardağı Sevgililer Günü armağanı olarak tercih edebilirsiniz. Bu noktada sevgilinizin isminin baş harfini ya da diğer harflerini içeren cam bardaklar çok sevimli olacaktır. Bu ürünler sayesinde sevgilinizin günün her kahvesinde sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

Bunların yanı sıra sevimli figür ve desenlere sahip meşrubat bardakları ile sevgilinizin yüzünü güldürebilirsiniz. Kadın erkek fark etmeksizin hemen hemen her insan canlı renklerden ve figürlerden hoşlanır. 

Sevgililer Günü Hediyeleri  - Kadın

Sevgililer Günü hediyesi, kadınlar için bakıldığında duygusal öğelerin yoğun olduğu ürünlere yönelmek etkili bir ipucudur. Hayatınızdaki kadının duygularını harekete geçirecek hediyeleri tercih edebilir ve bu sayede yüreğine dokunabilirsiniz. Örneğin sevgiliniz, kahve ve bitki çayı içmekten hoşlanıyorsa ürün tercihi yaparken “love” “love you more” “happy together” ve “life feels better with you” gibi sloganlara sahip ürünler aradığınız etkiyi yaratabilir.

Sevgiliniz size akşam yemeği hazırlayacaksa romantik bir sofranın en büyük argümanının çiçek olduğunu hatırlayın. Gelirken özenle seçtiğiniz çiçekleri koyabilmesi için sevdiği renk tonlarındaki vazoları da yanınızda getirebilirsiniz. “Bu hediyeler benim için yeterli değil.” diye düşünüyorsanız teması aşk olan mumlardan destek alabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Hediyeleri - Erkek

Sevgililer Günü hediyesi, erkekler için alındığında birçok kişinin kafası karışır. Ancak erkekler de kadınlar kadar duygusaldır ve özenle düşünülmüş hediyeler onların ilişkide motivasyonunu yükseltir. Hayatınızdaki erkeğe hediye alırken günlük alışkanlıklarını ve ihtiyaçlarını göz önüne almak sizin için iyi bir rehberdir. Örneğin hayatınızdaki insan farklı içkiler denemekten hoşlanıyorsa sevdiği tarza uygun kadeh takımı ile etkili bir 14 Şubat geçirebilirsiniz. 

Erkeğe Sevgililer Günü hediyesi seçerken yine kupa bardaklardan ve meşrubat bardaklarından destek alabilirsiniz. Bu ürünler, sevgilinizin gün içinde kullandığı ve baktıkça sizi hatırlamasını sağlayan parçalardır. Satın aldığınız ürün her ne olursa olsun paket içine onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteren bir not bırakmayı unutmayın. Mutlu ve romantik günler!

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.